Status på forlagets projekter

Status: “Det, som mangler” af Eva Botofte ligger nu klar på lageret i Køge og er klar til udgivelsen d.1/9. Bogen kan allerede nu forudbestilles de fleste steder, bl.a. Tales, Saxo og Bog & idé. Vi åbner for salget i vores egen webshop mandag d.28/8.

“En eventyrlig rejse i verdens myter” af Rami Panduro Zouzou er klar til sats. Redigering og slutkorrektur er netop overstået. Forventet udgivelse: Primo november. Rami har skrevet forord til samtlige historier og her er virkelig noget for de historieinteresserede – så sæt kryds i kalenderen.

Status på Novelleantologi om spiritualitet: Udvælgelsen af de indsendte noveller skrider planmæssigt frem. Alle 52 noveller er nu læst og en del allerede genlæst. Vi regner med et antal på 12-15 noveller i den færdige antologi, så der skal skæres en del. Desværre – for der er virkelig mange gode imellem. Vi forventer at kunne afsløre vinderne og den endelige liste primo september.

Fremtiden: Omkring efterårsferien regner vi med at udskrive en romankonkurrence om en udgivelseskontrakt. Og op til jul åbner vi igen for indsendelse af manuskripter med henblik på næste års udgivelser.

Hold øje med vores sociale medier og siden her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *