“Det, som mangler” af Eva Botofte udkommer 1/9

Bogudgivelse 1/9: “Det, som mangler” af Eva Botofte udkommer 1/9. Bogen kan allerede nu forudbestilles i en del webbutikker.

Den sættes til salg i vores egen webshop allerede d.28/8.

Det, som mangler er en samling af noveller og kortprosa. Fortællingernes overskrift kunne være ’livet som systemfejl’. De handler om komplekse konflikter bag facaden; livet, der mislykkes, drømme og hensigter, der ikke leves ud, kærlighedens kaos. Mennesker på jagt efter lykken ledsaget af død og eros – i en ’scenografi’ af bl.a. danske soldater på krigsmission, en højresvingsulykke midt i København, en mand, der har været utro med sin svigermor, en lektor, der (måske) hører ’syner’ i Paris, en grotesk historie om livet i en omsorgsforsømt ’udkantsfamilie’ og en gensynsfest med gymnasiekammeraterne, der ender helt galt.

Fortællinger fra livets yderkant.

Om forfatteren:

Eva Botofte er skønlitterær forfatter, født 1960, cand.mag. i kunsthistorie, litteraturvidenskab og sprog fra Århus Universitet, KU samt Freie Universität i Berlin. Hun har skrevet digtsamlingerne Hovedskud eller bare pletter (2013), Forsætlig nat (2014), Stiløvelse (2015), du er Merle – et off-line epos (2015), Fraværelser (2018), Hotel Hypnotika (2020), Redelighed (2023), novellesamlingen Permafrost – fortællinger fra et yderpunkt (2019) og romanen Mørkt lyser natten (2022) og er oversat til italiensk og tysk. Hun har desuden skrevet ultrakorte prosatekster på dansk og engelsk, oversat litteratur fra især tysk (præmieret af Statens Kunstfond) samt skrevet faglitteratur og katalogtekster. Udover at skrive beskæftiger hun sig med fotografi, tegning og skulptur. Som fotograf har hun lavet den håndtrykte kunstnerbog Hotel Insomnia (2018).

Vejl. salgspris: 229,- (paperback, 144 sider)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *