Forfatterpræsentation: Jan Oxholm.

Forfatterpræsentation: Jan Oxholm.

Jan Oxholm vandt forlagets romankonkurrence 2024 med manuskriptet: Søger i dybet den faste grund. Det blev udvalgt blandt 33 indsendte manuskripter.

Jan er født i 1972. Han er filmskribent, foredragsholder og forfatter til børnebøger, noveller og romaner. Hans novelle Flæske blev udgivet i Politiken (2014) og på Gyldendal (2015). Derudover har han skrevet børnebøgerne Himlens rotter (Elixum, 2017) og Ugler i mosen (Elixum, 2018) samt romanerne Hjælp min kæreste er skruk! (Mofibo Original, 2017), Det bliver over mit lig (Byens Forlag, 2021) og Max Jægers lidelser som talentløs forfatter (Brændpunkt, 2023).

Jans roman, Søger i dybet den faste grund, er en skarp satire over tidens krav om politisk korrekthed. Den 49-årige lektor, Steen Winther, underviser på Aarhus Universitet, hvor det er farligt at krænke de studerende. Han frygter ikke bare for sit arbejde. Han frygter for sit liv. Men det går helt galt, da han forelsker sig i den 29-årige gæsteunderviser, Selma Likić.

Romanen udkommer på Forlaget Magnild til efteråret. Vi byder Jan velkommen til forlaget og glæder os til at dele hans tankevækkende bog med jer. ☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *